Català
IDIOMA
  • English
  • Español

Política de privacitat

Ven a visitarnos

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, METROVACESA S.A. (d´ara endavant, ARENAS DE BARCELONA) li comunica que:

1. Les dades personals facilitades per Vostè a través del Lloc web de titularitat de ARENAS DE BARCELONA, (http://www.arenasdebarcelona.com) (d´ara endavant, la Web o el Lloc web), o mitjançant la remissió d´un correu electrònic, s´incorporaran als fitxers de titularitat de ARENAS DE BARCELONA, degudament inscrits en el Registre General de Protecció de Dades. La finalitat d´aquests fitxers és la gestió dels usuaris del Lloc web, així com la gestió dels serveis oferts a través d´aquest Lloc.

Igualment, ARENAS DE BARCELONA tractarà les dades per gestionar les consultes que rebi de clients i realitzar enviaments publicitaris i d´informació comercial, per diferents mitjans, als mateixos, sobre l´empresa, les seves activitats, productes, serveis, ofertes, promocions especials, així com documentació de diversa naturalesa i per diferents mitjans d´informació comercial de l´empresa, podent realitzar valoracions automàtiques, obtenció de perfils i labors de segmentació dels seus clients, sobre la base de la informació que disposi relativa als mateixos, a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques i/o necessitats. El tractament de les dades amb aquestes finalitats es mantindrà, mentre mantingui qualsevol relació negocial o contractual amb ARENAS DE BARCELONA i encara després del cessament d´aquestes relacions.

2. Així mateix, li informem i mitjançant l´acceptació de la present Política de Privadesa Vostè consent que les seves dades personals siguin comunicats, si escau, a les empreses del Grup METROVACESA, entenent-se com a tals les que es recullin de manera actualitzada en el Lloc web www.metrovacesa.es, que pertanyin als sectors immobiliari, de desenvolupament i gestió d´infraestructures, financer, de gestió de pàrquings i/o centres comercials o de gestió patrimonial, a l´efecte de facilitar un control i una gestió global dels usuaris del Lloc web i les consultes formulades per aquests, així com per a l´enviament d´informació als mateixos dels seus productes i serveis exclusivament relacionats amb el sector d´activitat de cadascuna d´elles, a través de diferents mitjans.

3. Vostè garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, complets i actualitzats, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar-se com a conseqüència de l´incompliment de tal obligació. En el cas que les dades aportades pertanyessin a un tercer, Vostè garanteix que ha informat a dita tercera dels aspectes continguts en aquesta Política i obtingut la seva autorització per facilitar les seves dades a ARENAS DE BARCELONA per a les finalitats assenyalades.

4. Quan les dades personals siguin recaptats a través del formulari, serà necessari que Vostè aportació, almenys, aquells marcats amb un asterisc, ja que, si no se subministressin aquestes dades considerades necessàries, ARENAS DE BARCELONA no podrà acceptar i gestionar el servei web o consulta formulada.

5. En resposta a la preocupació de ARENAS DE BARCELONA per garantir la seguretat i confidencialitat de les seves dades, s´han adoptat els nivells de seguretat requerits de protecció de les dades personals i s´han instal•lat els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a través del Lloc web.

6. ARENAS DE BARCELONA utilitza cookies en el seu Lloc web, únicament a l´efecte d´optimitzar i personalitzar la seva navegació, sense que ARENAS DE BARCELONA guardi en els seus propis sistemes d´informació, dades, informacions o perfils personalitzats de navegació per aquest Lloc web.

7. Per exercitar els seus drets d´accés, rectificació, cancel•lació i oposició sobre les seves dades, vostè pot dirigir-se per escrit identificat amb la referencia “Protecció de Dades” a la següent adreça: C.P. Complex ARENAS de Barcelona, (Gran Via de les Corts Catalanes núm. 373-385 08015, Barcelona), o si ho desitja a través del següent formulari: http://www.arenasdebarcelona.com/contacto.aspx.

De conformitat amb l´establert en la Llei 34/2002 d´11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, en el cas que vostè no desitgi rebre comunicacions comercials electrònica, en el futur, per part de ARENAS DE BARCELONA, podrà manifestar tal desitjo a través del següent formulari: http://www.arenasdebarcelona.com/baja.aspx

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si cliqueu el botó Accepta, considerem que esteu d'acord amb l'ús que en fem. Llegeix-ne més

ACCEPTAR
Premium
En otro momento Cerrar

Al registrarte en La Fira, podrás disfrutar de todas las novedades antes que nadie y además podrás acceder a los cupones descuentos Premium de La Fira. Las mejores ofertas y descuentos reservadas a usuarios registrados.

Enviar
LA VUELTA AL COLE EN LA FIRA ES MUCHO MÁS FÁCIL Y DIVERTIDA