Català
IDIOMA
  • English
  • Español

Centre Comercial Arenas de Barcelona

T'hi esperem

El vostre centre comercial a Barcelona

Arenas de Barcelona obre les portes novament després de diversos anys d’inactivitat i ho fa sense estar-se de res, amb un espai avantguardista que integra comerç, oci i cultura i que ha sabut conjugar passat i present per tornar a la Ciutat Comtal un dels seus edificis més emblemàtics.

Aquest conjunt, situat a l’antiga plaça de toros de Barcelona, s’ubica en un dels centres turístics i econòmics de Barcelona: la plaça d’Espanya. Un punt neuràlgic que connecta la Gran Via amb l’aeroport del Prat i amb el port de Barcelona per mitjà de l’avinguda del Paral·lel i que se situa a molt poca distància de l’estació de Sants, de manera que esdevé un punt de referència de la ciutat. A més, just al davant d’Arenas de Barcelona es troba la Fira de Barcelona, que cada any acull més de tres milions de visitants. Gràcies a aquest emplaçament excepcional també disposa d’un transport públic immillorable (metro, autobús, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i parades de taxis).


FITXA TÈCNICA

Localitat Barcelona
Inauguració 24 de març de 2011
Superfície per a lloguer 31.918 m2
Superfície construïda 106.250 m2
Locals 100 locals
Plantes comercials 6 comercials i d’oci
Aparcament 4 d’aparcament (interior)
Places d'aparcament 1.033 places
Anterior
Siguiente
La Fira
AnteriorSiguiente
Anterior
Siguiente

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si cliqueu el botó Accepta, considerem que esteu d'acord amb l'ús que en fem. Llegeix-ne més

ACCEPTAR
Premium
En otro momento Cerrar

Al registrarte en La Fira, podrás disfrutar de todas las novedades antes que nadie y además podrás acceder a los cupones descuentos Premium de La Fira. Las mejores ofertas y descuentos reservadas a usuarios registrados.

Enviar
LA VUELTA AL COLE EN LA FIRA ES MUCHO MÁS FÁCIL Y DIVERTIDA