Català
IDIOMA
  • English
  • Español

EUREKAKIDS

Planta baixa

Ens interessen els jocs i joguines de sempre. Els que es poden tocar, sentir i fins a fer olor. Els que ocupen un espai físic i fan que tota la família jugui de debò. En EurekaKids sabem que les coses poden fer-se bé. Per això, ens comprometem a seguir aquests principis:

- Garantir productes segurs, originals i de qualitat, creats o seleccionats pel nostre grup dexperts per fomentar el coneixement dels seus fills pel seu valor pedagògic, lúdic i estètic.

- Portar la nostra activitat de manera ètica i ecològica. Participant positivament a la protecció del Medi ambient, i ensenyar als nostres fills a respectar la vida i la riquesa del planeta.

Escaneja aquest QR per veure la fitxa d'aquesta botiga al teu mòbil
fotos
GALERIA
plano
UBICACIÓ
plano
AL MÒBILLlegeix QR
Comparteix aquesta botiga amb els teus amics!
Anterior
Siguiente

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si cliqueu el botó Accepta, considerem que esteu d'acord amb l'ús que en fem. Llegeix-ne més

ACCEPTAR
Premium
En otro momento Cerrar

Al registrarte en La Fira, podrás disfrutar de todas las novedades antes que nadie y además podrás acceder a los cupones descuentos Premium de La Fira. Las mejores ofertas y descuentos reservadas a usuarios registrados.

Enviar
LA VUELTA AL COLE EN LA FIRA ES MUCHO MÁS FÁCIL Y DIVERTIDA