Català
IDIOMA
  • English
  • Español

CEBADO

Planta baixa

A Cebado sabem fer quelcom tan senzill i alhora tan complicat com és tallar, pentinar i cuidar de les persones que prefereixen la comoditat i la practicitat, a la extravagància o a la superficialitat.

En primer lloc per vocació i després per formació els professionals que fem Cebado aconseguim que la tècnica es transformi en moda, elegància i bellesa, al temps que ajuda a les dones d´avui a mostrar-se com son i els hi agrada ésser: ells mateixos.

Les perruqueries Cebado es converteixen, així, en una experiència de benestar, confort, personalització i culte al detall que els nostres convidats viuen com un espai i un temps únics on estimar-se mentre son escoltats i ben aconsellats.

Aquesta experiència és possible perquè estem orgullosos de ser perruquers i de mantenir el nostre estil únic i diferent de fer i entendre la Perruqueria i la Societat del segle XXI.

Escaneja aquest QR per veure la fitxa d'aquesta botiga al teu mòbil
fotos
GALERIA
plano
UBICACIÓ
plano
AL MÒBILLlegeix QR
Comparteix aquesta botiga amb els teus amics!
Anterior
Siguiente

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si cliqueu el botó Accepta, considerem que esteu d'acord amb l'ús que en fem. Llegeix-ne més

ACCEPTAR
Premium
En otro momento Cerrar

Al registrarte en La Fira, podrás disfrutar de todas las novedades antes que nadie y además podrás acceder a los cupones descuentos Premium de La Fira. Las mejores ofertas y descuentos reservadas a usuarios registrados.

Enviar
LA VUELTA AL COLE EN LA FIRA ES MUCHO MÁS FÁCIL Y DIVERTIDA