Català
IDIOMA
  • Español

TEENAGERS

Planta baixa

Teenagers Group va néixer amb el canvi de segle per posar a l’abast de la nova generació 2.0 de noies actives i emprenedores una moda especial, diferent, amb la qual no només se sentin a gust, sinó que les faci especials com són elles, les tregui de la monotonia de les marques de totes, dels mateixos estils que totes. Amb un acurat procés de disseny i selecció de models i estils, principalment a París i Itàlia, les botigues Teenagers ofereixen roba i complements que evolucionen continuament per a les nostres noies ja 3.0, des de la samarreta o els texans més informals però alhora suggeridors per anar a classe, fins a la malla més sexy, glamourosa i una mica provocadora o el vestidet més impactant per a aquestes nits boges boges boges en què la nostra noia Teenagers serà la reina de la festa.

Escaneja aquest QR per veure la fitxa d'aquesta botiga al teu mòbil
fotos
GALERIA
plano
UBICACIÓ
plano
AL MÒBILLlegeix QR
Comparteix aquesta botiga amb els teus amics!
Anterior
Siguiente

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si cliqueu el botó Accepta, considerem que esteu d'acord amb l'ús que en fem. Llegeix-ne més

ACCEPTAR
Premium
En otro momento Cerrar

Al registrarte en La Fira, podrás disfrutar de todas las novedades antes que nadie y además podrás acceder a los cupones descuentos Premium de La Fira. Las mejores ofertas y descuentos reservadas a usuarios registrados.

Enviar
LA VUELTA AL COLE EN LA FIRA ES MUCHO MÁS FÁCIL Y DIVERTIDA